Leveringsvoorwaarden

Afhaling

Het is mogelijk om de bestelde goederen in één van onze depots af te halen. Wanneer uw bestelling binnenkomt, zullen wij de voorraad hiervan controleren en dit laten klaarzetten.

Afhaling is mogelijk (na bestelling!) op volgende adressen :

  • Lubbeek: Staatsbaan 119, 3210 Lubbeek
  • Tienen: Ambachtenlaan 16, 3300 Tienen
  • Leuven: Kol. Begaultlaan 83, 3012 Wilsele
  • Aarschot: Ter Heidelaan 49, 3200 AarschotKleine pakketten via bpost

Levering aan huis (bpost@home):

Onder de 30kg: €7,20 (€5,95 excl. btw)
Duurtijd: 1 à 2 werkdagen


Levering in een bpostpunt (@bpack):

Onder de 30kg: €6,65 (€5,50 excl. btw)
Duurtijd: 1 à 2 werkdagen


Levering in een bpost pakketautomaat:

Onder de 30kg: €6,65 (€5,50 excl. btw)
Duurtijd: 1 à 2 werkdagenLevering aan huis met de vrachtwagen

Voor grotere en of zwaardere goederen kunnen wij deze aan huis leveren. Kostprijs hangt af van de postcode en wordt automatisch berekend bij het bestellen.

Voor leveringen buiten België kan u een aparte aanvraag doen op [email protected].

Bestellingen die bij Isolatieactie geplaatst worden, kunnen waarborgpalletten bevatten. Wij behouden ons het recht waarborgpalletten toe te voegen aan uw eerder gemaakt order. Indien uw waarborgpallet leeg en zelf teruggebracht is, crediteren wij dit bedrag op uw rekening.

Wij lossen ook steeds de goederen standaard naast de vrachtwagen. Indien de goederen op een gewenste plaats moeten worden gezet, behouden wij ons het recht kraanwerk aan te rekenen aan €107,69 inclusief btw (€89,00 excl. btw).

Bekijk de zonekaartTransport op aanvraag

Als blijkt dat de door u geselecteerde leveringswijze niet mogelijk is voor uw bestelling, behouden wij ons om dit om te zetten naar afhaling. Wij zullen u ook contacteren om te bespreken op welke manieren dit wel kan geleverd worden. Indien gewenst kan u nog steeds uw bestelling annuleren.Leveringstermijnen

Goederen op voorraad kunnen binnen 1-3 werkdagen afgehaald worden. Leveringen zullen, afhankelijk van uw locatie, binnen 1-5 werkdagen geleverd worden.
Voor vragen aarzel niet ons te contacteren op [email protected] !